78 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 20

SOVIPIHAT - OULUNSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Pihasuunnittelua, puutarhan hoitoa

SOVIPIHAT apu kaikenlaisissa puutarha-asioissa: neuvomme, suunnittelemme, toteutamme, hoidamme ja koulutamme. Teemme puutarhasi puuhat ammattitaidolla, sinulle jää vain viihtyisän pihan ihastelu. Meiltä saat aina henkilökohtaisen palvelun! Vilpitön tavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja piirun parempi piha. Asiakkaitamme taloyhtiöt, yritykset ja yksityispihat Oulun seudulla. Räätälöidyt puutarhakurssit (mm. pihan, kasvien ja kukkien hoito, istutukset) taloyhtiöille, yhdistyksille ja ryhmille.


Aihepiiri pihatyöt oulu


SR-Kiinteistöhuolto Oy - MARTINNIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, kiinteistönhuoltoa, vaihtolavoja

SR-Kiinteistöhuolto Oy on haukiputaalainen jäte- ja kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka tarjoaa jätehuollon palveluita yli 40 vuoden kokemuksella ja kiinteistöhuollon palveluita yli 20 vuoden kokemuksella. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Haukipudas. Keskittymällä alueemme asukkaisiin tunnemme heidän tarpeensa ja pystymme reagoimaan niihin nopeasti. Asiakkaitamme palvelevat alalle hyvin koulutettu henkilökunta ja ajanmukainen kalusto. Tavoitteenamme onkin tyytyväinen asiakas!


Hakusana pihatyöt


Maarakennus P. Manninen Oy - Maanrakennus Oulu - KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, maarakennusta

Maarakennus Manninen Oy - Oulussa maanrakennus, maansiirto, viherrakennus ja talonrakennuksen pohjatyöt vuodesta 1973. Toimialaamme teiden rakentaminen ja kunnostus, kunnallistekniikka, pihatyöt ja salaojitukset. Teemme mullan seulontaa, kauttamme multaa, hiekkaa, soraa ja maa-ainestoimitukset. Urakoinnissa nykyaikainen kalusto. Toiminta-ajatuksenamme laadukas palvelu asiakkaillemme - työt pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Ota yhteyttä, kun tarvitset maarakennusalan osaajaa.


Palvelu pihatöitä


Jussila Group Oy - II

Suomen Yrittäjien jäsen

Maa-ainesten myyjä, vesirakentamista, maarakennusta

Jussila Group Oy - Kaikki maanrakennusalan palvelut kokonaistoimituksena yksityisille rakentajille sekä yrityksille. Maanrakentamisessa teemme talojen pohjat, pihatyöt, tiet ja niiden kunnostukset. Yrityksellämme on omia maa-ainesalueita, joista toimitamme maa-aineksia. Vesirakentamiseen kuuluvat satamatyöt, ruoppaukset, kauneuspadot ja rantojen suojaustyöt. Erikoistyöalana on vanhojen rakennusten purkaminen ja purkumateriaalien kierrättätys ja jatkojalostus.


Palvelu pihatyöt


Viherpalvelu Tannas - YLINEN

Viherrakennusta

Pihatyökohteemme ovat pääasiassa omakoti-, rivitalo- ja kerrostalopihat Pirkanmaalla. Kaikki pihatyöt uusiin ja vanhoihin kohteisiin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.


Palvelu pihatyöt


ManMachine - Energiapuun korjuu - Tontin raivaus - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, puunkaatoa

ManMachine Jani Timoniemi - Energiapuun korjuu, puun kuljetus, puunkaato sekä tontin raivaukset Oulu - Pohjois-Pohjanmaa alueella. Tienvarsien, ojien ja sähkölinjojen raivaukset sekä myrskytuhot. Harvennushakkuut, pihapuiden ja ongelmapuiden kaato sekä puutarhajätteiden keräys. Palvelemme kokemuksella ja monipuolisella kalustolla yrityksiä ja yksityisiä. Tarjoamme osaavaa maarakennus, pihatyö, metsätyö ja kuljetusalan palvelua. Myös maansiirtotyöt, auraus ja lumityöt sekä maa-aineskuljetukset.


Aihepiiri pihatyöt


Yhtymä-Tahlo Oy - MUTALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maansiirtoa, maarakennusta, koneurakointia

Yhtymä-Tahlo Oy on vuonna 1968 perustettu kuljetuksiin ja maanrakennustöihin erikoistunut yritys Ylöjärvellä. Vuonna 2002 yritys muuttui avoimesta yhtiöstä osakeyhtiöksi. Yrityksen omistavat Jarmo ja Harri Tahlo. Teemme monipuolisesti kaikki maanrakennustyöt, niin teiden kuin talorakentamisen kaivinkonetyöt. Erikoisosaamistamme ovat omakotitalojen pohjarakentaminen. Palvelemme ammattitaidolla ja kokemuksella pääasiassa Pirkanmaan alueella.


Palvelu pihatyöt


Maarakennus Aimo Alakiuttu Oy - HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta, maa-aineksia

Maarakennus Aimo Alakiuttu Oy - Kaikki maanrakennuspalvelut! Meiltä ammattitaidolla mm. ojitus- ja salaojitustyöt, perustustyöt, maansiirto, erikoiskuljetukset, maa-aines toimitukset; hiekka, multa, murske sekä täytemaa. Toimimme pääsääntöisesti Oulun talousalueella. Myös Ii ja Kiiminki kuuluvat toimialueeseemme. Soita ja kysy lisää palveluistamme!


Palvelu pihatyöt


Tyylipihat Oy - NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Viherrakennusta, piharakentamista

SUUNNITTELEMME JA TOTEUTAMME UNELMIESI PIHAN LAADUKKAASTI JA TYYLILLÄ ALUSTA LOPPUUN! Tyylipihat Oy on Pirkanmaalla Tampereen alueella toimiva viheralan yritys. Teemme viherrakentamista ja pihasuunnittelua kotitalouksille, rakennusliikkeille ja julkisyhteisöille. Hyvällä suunnittelulla syntyy toimiva, kaunis ja helppohoitoinen piha. Palveluihimme kuuluvat mm.: räätälöidyt pihasuunnitelmat, muurit ja pihakivetykset, istutustyöt, nurmetukset ja vesiaiheet. Ota yhteyttä!


Palvelu pihatyö


Arboristi Tom Nylund - TAMPERE

Puiden kaatoa

Arboristi Tom Nylund - turvallista puunkatoa Tampereen seudulla ympäri vuoden. Ammattitaidolla puunkaato, kiipeilykaadot, nosturikaadot ja kantojyrsintä. Ammattitaidolla kaadettu puu säilyttää ympäristöä ja vähentää mahdollisia omaisuusvaurioita. Teemme ilmaisen hinta-arvion työkuluista. Arboristiltä myös puiden hoito, istutus ja puiden kuntotukimukset sekä asiantuntevaa neuvontaa.


Palvelu Pihatyöt


Tuus kaivuu Oy - JÄNIKSENLINNA

Maarakennusta, maarakennusyritys

Teemme erilaiset maanrakennustyöt omakotitalojen pohjarakentamisesta erilaisiin kaivuutöihin Keski-Uudenmaan ja Etelä-Suomen alueella. Meiltä myös maa-ainekset, täytemaat sekä maan seulonta paikan päällä. Käytössä traktorikaivureita ja tela-alustaisia kaivinkoneita 600kg-30tn kalustokapasiteetilla. Hoidamme myös tonttien raivaamiset ja vaikeiden puiden kaadot. 24h päivystys - 0400 853 259.


Palvelu pihatyöt


Jokivarren Kylätalkkari - TORNIO

Kiinteistönhoitoa

Jokivarren Kylätalkkari tarjoaa talonmiespalveluita kodin ja pihan kunnossapitoon Torniossa kaikille tarvitseville: Omakotiasujille, mökkiläisille, perheille, ikäihmisille jne. Palveluitani mm. mökkitalkkarointi, taimikonhoito, pihatyöt, pihapuiden kaato, kantojyrsintä. Asennus- ja korjaustyöt sisällä ja ulkona; kuten kalusteasennukset, listoitukset, maalaukset. Pienet rakennelmat ja purkutyöt; kuten huoltomaalaukset, piharakennusten kunnostus ja terassin huolto.


Hakusana Pihatyöt


RHM-Koneurakointi Oy - Oulun Talkkari - KONTIO

Kiinteistönhuoltoa, piharakentamista

RHM-Koneurakointi Oy - Oulun Talkkari tarjoaa piharakentamista ja kiinteistöhuoltopalveluita Oulussa omakotipihoille ja talohtiöille. RHM-Koneurakointi hoitaa piharakentamisen, pihojen perustus, mullan levitys, viheralueet ja istutukset sekä pihojen viimeistelytyöt. Ketterä kalustomme on sopiva myös vanhan pihan muokkaukseen. Oulun Talkkari vastaa Kiinteistöhuollosta. Oulun Talkkarilta Kiinteistönhuoltopalvelut taloyhtiöille ja isännöitsijätoimistoille Oulun talousalueella.


Kohderyhmä Omakotitalon pihatyöt
Aihepiiri Pihatyöt


Ab Tallqvist Oy - KOKKOLA

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Ab Tallqvist Oy koostuu kolmesta toimialakohtaisesta tytäryhtiöstä. Ab Tallqvist Infra Oy keskittyy maansiirtoon, Ab Tallqvist Rental Oy konevuokraukseen ja konekorjaukseen sekä Ab Tallqvist Energy Oy kuljetuspalveluihin. Kuulumme tällä hetkellä maamme suurimpiin yksityisiin maarakennusliikkeisiin. Monipuolinen kalustomme taipuu maarakentamisen kaikkiin tarpeisiin, pihatöistä vaativiin projekteihin. Yrityksen toiminta-alueena on koko Suomi ja lisäksi viemme osaamistamme myös lähialueille.


Hakusana pihatyöt


Roxy silkkikukkatukku Oy - LASKUTUS

Viherrakennusta

Viherniekat Oy tarjoaa pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa korkealaatuisia viherpalveluita pihan suunnittelusta aina toteutukseen saakka. Suunnittelustamme vastaa kokenut puutarhuri. Viherrakentaminen sisältää laadukkaan kokonaispalvelun.


Palvelu pihatyöt


T:mi Nurmister - LAIHIA

Tmi Nurmister on perustettu vuonna 2001 Nuoresta iästä huolimatta olemme pystyneet palvelemaan asiakkaitamme ammattitaidolla ja kilpailukykyisesti. Tämän on mahdollistanut käytössämme olevat uudet nykyaikaiset laitteet sekä rautaisen ammattitaidon omaava henkilöstö. Kaikki työntekijämme on Tieturva I -koulutettuja. Koulutuksella ja perehdyttämisellä takaamme oikeat ja turvalliset työmenetelmät. Kauttamme myös tierakentamisessa tarvittavien välineiden myynti ja vuokraus esim. pukit ja vilkut.


Palvelu Pihatyöt


T:mi Sakari Litja - TURKU

Remonttiliike

Korjausrakentaminen ja märkätilasaneeraus 25v kokemuksella Turku ja lähikunnat. Ulkovuoriremontit, peruskorjaus, kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt ammattitaidolla. Teemme rakennusten ja perustusten lämpöeristykset, ISODRÄN eristeasennukset, salaojat ja sadevesijärjestelmien asennukset. Remontin yhteydessä myös LVI-työt, sähköasennus ja vaihtolavat. Maanrakennus ja viherrakennus kätevästi minikoneilla. Kokonaisvaltaista palvelua joustavasti ja kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!


Palvelu pihatyöt


Österbottens Farmartjänst, öppet bolag - PETSMO

Puutarhan hoitoa, puistojen hoitoa

Pohjanmaan Farmaripalvelu on vuonna 1991 perustettu monitoimialan yritys. Teemme ammattitaidolla ja asiakasystävällisesti kiinteistönhuolto- ja remonttipalveluja Vaasan seudulla. Asiakkaitamme ovat omakotiasujat, mökkiläiset ja alueen yritykset. Vi betjänar er också på svenska!


Hakusana pihatyö


Maanrakennus A.Viiala - KOMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennusta

Maanrakennus A.Viiala - Maanrakennustyöt ammattitaidolla vuodesta 1996. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. vesi- ja viemäröintityöt, putkityöt, kunnallistekniikka, salaojitukset, pihatyöt, kaivuutyöt, rakennusten pohjat, maa- ja kiviainestoimitukset. Toimialue: Ylöjärvi, Tampere, Viljakkala, Hämeenkyrö, Ikaalinen ja lähialueet Pirkanmaalla. Ota yhteyttä! 0400-627 483
Tmi PihaVehmas - ESPOO

Viherrakennusta

Tmi PihaVehmas - Palveluihimme kuuluu: nurmikot, siirtonurmikon asennus, istutukset, hoitoleikkaukset, pensaiden leikkaus, omenapuiden leikkaus, kuusiaitojen leikkaus, muut leikkuut, kivimuurit, pihakivetykset, muut kivityöt, terassit, puuaidat. Kaivuutyöt (minikaivurit 2,3 tn ja 1 tn). Tehokasta risujen haketusta (oksan max paksuus 120 mm) Haketin mahtuu 90 cm portista.


Palvelu pihatyöt